Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Εκδήλωση Εκτός Σχεδίου στην Νέα Ιωνία & Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική | Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης της Εκτός Σχεδίου

Με φόντο τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, σας προσκαλούμε την Παρασκευή 17 Μάη και ώρα 8μμ, στην συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία Σημηριώτη και συνδιοργανώνουν η Εκτός Σχεδίου στην Νέα Ιωνία και η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

Δίνουμε ξανά τη μάχη με αντικυβερνητικό, αντιΕΕ και αντιδιαχειριστικό πολιτικό περιεχόμενο, θέλοντας να εκφράσουμε την ανάγκη συγκρότησης ενός μαχητικού κινήματος στην πόλη μας για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και των αναγκών μας τόσο από τη κυβέρνηση όσο και τη τοπική διοίκηση.

Μετά τις 10μμ, θα συνεχίσουμε με γλέντι με ζωντανή μουσική, άφθονο κρασί και φαί, παρέα και συζήτηση στο στέκι της Εκτός Σχεδίου, Νισύρου και Πάτμου (κοντά σε ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας). Η οικονομική ενίσχυση της κίνησης είναι σημαντική βοήθεια στην κάλυψη των εξόδων συμμετοχής μας στις δημοτικές εκλογές, και στην πολιτική και οικονομική μας αυτοτέλεια.

Με τον ρεαλισμό των αναγκών μας
Ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης – ΕΕ - κεφαλαίου

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στην Νέα Ιωνία

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΑΤΤΙΚΗ – Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ