Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Εγκαίνια εκλογικού περιπτέρου! Στην τελική ευθεία για τις εκλογές ‼️

Ξεκινήσαμε χτες με τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου μας στην πλατεία Σημηριώτη, με τη συμμετοχή πολλών φίλων, συντρόφων/ισσων και συναγωνιστών/τριων. 

Μέσα στο βαρύ κλίμα των καταστροφών και των χαμένων ζωών, δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα, ώστε να ανατρέψουμε όλα όσα μας μαυρίζουν τη ζωή.

Παρεμβαίνουμε στις δημοτικές εκλογές με μια διαφορετική αντίληψη, κόντρα στην πολιτική που βάζει το κέρδος και την ανταγωνιστικότητα πάνω από τις ζωές μας και τα δικαιώματά μας.

Με μια αντίληψη που θέτει ως προτεραιότητα τη λαϊκή οργάνωση και τον αγώνα για την ικανοποίηση των εργατικών λαϊκών αναγκών σε σύγκρουση με την κυβέρνηση, το τοπικό και το κεντρικό κράτος, τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τις πολιτικές της ΕΕ.

Για να διεκδικήσουμε μια πόλη που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων και εργαζομένων της, να υπερασπιστούμε δημόσιους χώρους, πολιτισμό, εργατικά και δημοκρατικά δικαιώματα, κοινωνική αλληλεγγύη. 

Με τις ανάγκες των πολλών να βγάλουμε τις ζωές μας έξω απ τα σχέδιά τους!

Θα μας βρίσκετε κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή τις απογευματινές ώρες στο περίπτερο στην κεντρική πλατεία, καθώς και στις παρεμβάσεις που θα κάνουμε σε κάθε γειτονιά.