Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

70 Χρονια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ. Συγκέντρωση Σάββατο 13.00 προπύλαια

Ως Εκτός Σχεδίου στηρίζουμε και καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ με αφορμή τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του. Η μαύρη αυτή επέτειος συμπίπτει με την γεωστρατηγική αναδιάταξη την οποία επιβάλουν ΝΑΤΟ και ΕΕ στην περιοχή των Βαλκανίων.

Αγωνιζόμαστε :
  • Για την έξοδο από ΝΑΤΟ και ευρωστρατό, και κλείσιμο όλων των βάσεων.
  • Ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή και στην ευρύτερη περιοχή. Καμιά συμμετοχή – καμιά εμπλοκή άμεση ή έμμεση της Ελλάδας. Επιστροφή όλων των Ελληνικών στρατιωτικών αποστολών εκτός συνόρων.
  • Για να ανατραπεί η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία συναινούν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ για μετατροπή της χώρας σε μια απέραντη βάση ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και ευρωστρατού, για οικοδόμηση του επιθετικού άξονα με Ισραήλ, Αίγυπτο και Κύπρο, για εξοπλιστικές δαπάνες κλπ.
  • Ενάντια στον αντιδραστικό ανταγωνισμό των αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας και στην ιμπεριαλιστική επαναχάραξη των συνόρων. Καταδικάζουμε τους ανταγωνισμούς των αστικών τάξεων για τις ΑΟΖ, τα πετρέλαια και τους αγωγούς. Όχι στις εξορύξεις για τα κέρδη των πολυεθνικών.
  • Ενάντια στην πατριδοκαπηλεία, στον εθνικισμό, στη φιλοπόλεμη ρητορική.
  • Για λεφτά για παιδεία , υγεία, κοινωνικές παροχές, δημόσια αγαθά, όχι για βόμβες και εξοπλισμούς, για άμεση μείωση των στρατιωτικών δαπανών, όχι στα νέα εξοπλιστικά προγράμματα.


ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ - Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στην Νέα Ιωνία