Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αντίο σύντροφε μας. Αντίο Νικόλα μας.

Mε μεγάλη θλίψη και οδύνη, πληροφορηθήκαμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συντρόφου Νίκου Αδαμόπουλου που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας έπειτα από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Νίκος ήταν πρωτοπόρος εργάτης κομμουνιστής, μέλος του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, σταθερά στρατευμένος σε όλη του τη ζωή στην υπόθεση της πάλης για μια άλλη κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.

Για σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του δήμου Νέας Ιωνίας, με τεράστια συμβολή στους αγώνες για την μονιμοποίηση και τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Το 2014 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, ενώ το 2017-2019 διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

Ο Νίκος ήταν ένας από εμάς, ήταν ο δικός μας άνθρωπος. Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης μας ήταν δίπλα μας, με τις συμβουλές του, τις προτάσεις του. Ακούραστος, η ψυχή της παρέας, δυναμικός και αποφασιστικός, ο σύντροφος που όλοι γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να στηριχτούμε πάνω του.
Πάντα δίπλα σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο μέχρι την τελευταία του στιγμή, συντροφικός και συμπαραστάτης στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, πάντα παρών σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη.

Το πάθος του και η πίστη του για μια άλλη κοινωνία, τον ακολουθούσε πάντα.

Το κενό που αφήνει είναι πολύ μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Θα μας συντροφεύει για πάντα η σκέψη του, ενώ η δράση του θα είναι για μας πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγός.

Από την μεριά μας, θα προσπαθήσουμε να τον τιμήσουμε με την συμβολή μας σε όλα όσα ο Νίκος πίστευε και είχε αφιερώσει τη ζωή του.

Είναι μεγάλη η θλίψη μας κ η στενοχώρια μας. Η σκέψη μας είναι δίπλα στους δικούς του ανθρώπους  στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
 
Αντίο σύντροφε μας. Αντίο Νικόλα μας...

Η πολιτική κηδεία του συντρόφου μας θα γίνει το Σάββατο πρωί, 30 Μαρτίου στο 1ο νεκροταφείο.
Η ακριβής ώρα θα γνωστοποιηθεί μέσα στη μέρα 


ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία