Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Πρόσκληση για συζήτηση και δράση από τη συλλογικότητα εμπόρων και αυτοαπασχολούμενων Καλογρέζας

Αναδημοσιεύουμε πρόσκληση της συλλογικότητας εμπόρων και αυτοαπασχολούμενων Καλογρέζας, σχετικά με το ΟΤ 445 στον Περισσό. Τις δικές μας απόψεις μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας παρουσίασε στις 18/12/2018 στους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Νέας Ιωνίας, τη μελέτη για την υλοποίηση του «Ιωνικού Κέντρου» στο ΟΤ.445 στον Περισσό, που της παραχωρήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς και θα περιλαμβάνει: έναν ναό, Συνεδριακό Κέντρο 500 ατόμων, εντευκτήριο, παιδικό σταθμό 60 παιδιών, Μουσείο Μικρασιατικών Εκκλησιαστικών Κειμηλίων, χώρο φιλοξενίας 8 δωματίων και υπόγειο «παρκινγκ» 250 θέσεων.

Οι μικροί έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι Καλογρέζας που εκφραζόμαστε μέσω της συλλογικότητας, επισημαίνουμε τις εν δυνάμει αρνητικές συνέπειες του συγκεκριμένου πολιτιστικού εγχειρήματος ή διαφορετικά της συγκεκριμένης πολιτιστικής στρατηγικής αναδιάρθρωσης της πόλης μας, στη δουλειά και στη ζωή μας. Εκφράζουμε την ανησυχία και τον προβληματισμό μας και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τον λαό της Νέας Ιωνίας, να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε όλες τις πιθανές παραμέτρους.

Η συζήτηση θα γίνει την Τετάρτη 20/03/2019, στις 19.00 μμ, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας (Πέτρινο), Ζ. Πηγής και Μουταλάσκη 64, Καλογρέζα.