Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Γλέντι - Ψήσιμο στο στέκι της Εκτός Σχεδίου Κυριακή 17/3, από τι;ς 1:30μμ

Η Εκτός Σχεδίου προσκαλεί όλους τους φίλους της στο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης που θα γίνει την Κυριακή 17/3, από την 1:30μμ και μετά, στο στέκι της κίνησης, Νισύρου 77 κ' Πάτμου στην Ελευθερούπολη.

Η οικονομική ενίσχυση αφορά τα έξοδα συμμετοχής μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στην προσπάθεια μας να επιβάλουμε μια άλλη «ατζέντα» στην προεκλογική συζήτηση. Για να φέρουμε στο κέντρο της συζήτησης, την πάλη για την άμεση βελτίωση της ζωής μας ενάντια στην βάρβαρη λιτότητα, την επιχειρηματικοποίηση και την υποταγή σε EE- ΔΝΤ και κεφάλαιο. Να βρούμε τους δρόμους για να δυναμώσουν οι μορφές οργάνωσης και πάλης των κατοίκων. Να αναδείξουμε την αναγκαιότητα και τη δυνατότητα του ανατρεπτικού δρόμου των μικρών μαχών και των μεγάλων ανατροπών, για το πώς μπορούμε οι εργαζόμενοι, αυτοί που παράγουμε τον πλούτο να διαμορφώσουμε μια ζωή «εντός του δικού μας σχεδίου».

«Τώρα, που βγήκε ξανά βόλτα στις γειτονιές ο θίασος των υποψηφίων δημάρχων –πιο θλιβερός από ποτέ– απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που πλήττονται για να τους πούμε: Δεν είμαστε αφελείς να περιμένουμε από ψηλά τη δικαιοσύνη που μόνο από χαμηλά ορθώνεται. Δεν είμαστε μόδα περαστική που θα καταγραφεί στο αρχείο των ηττών… είμαστε ένας άλλος δρόμος»


ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία