Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Αναρτήθηκε στις 9.2.2011, στον κυβερνητικό ιστότοπο «Διαύγεια στο Κράτος» (http://et.diavgeia.gov.gr/f/tramsa/), μηνυτήρια αναφορά της ΤΡΑΜ Α.Ε. (που αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρίας /1146/08.02.2011) προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών «κατά ομάδων πολιτών που παροτρύνουν το επιβατικό κοινό να μην πληρώνει εισιτήριο»!… Συγκεκριμένα, αναφέρεται μεταξύ άλλων ο συντονισμός αριστερών δημοτικών κινήσεων και αντικαπιταλιστικών κινήσεων πόλης μέσω της καμπάνιας "ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝHΣΗ", στην οποία συμμετέχουμε και εμείς.  
Θεωρούμε ότι η μηνυτήρια αναφορά της ΤΡΑΜ Α.Ε. σε συλλογικότητες πολιτών συνιστά αντιδημοκρατική εκτροπή πρώτου μεγέθους, μια φρονηματική πολιτική δίωξη, που αποδεικνύει ότι η χούντα Κυβέρνησης/ΕΕ/ΔΝΤ δεν διστάζει να γυρίσει τον τόπο δεκαετίες πίσω, προκειμένου να υλοποιήσει το Μνημόνιο.
Τα «εγκλήματα» για τα οποία κατηγορούμαστε από την ΤΡΑΜ Α.Ε. είναι: «σχετικές προσκλήσεις και ανακοινώσεις μέσω διαδικτύου ή με επικόλληση σχετικών εντύπων στις στάσεις των μέσων ή με ανάρτηση «πανώ» διαμαρτυρίας γύρω από τις στάσεις»… Κακόγουστο αστείο ή χουντικής έμπνευσης κείμενο στη δημοτική γλώσσα;

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ - ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ
Αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιλέγει να ποινικοποιήσει τους αγώνες ενάντια στο Μνημόνιο και τη φτώχεια (βλ. και τις πρόσφατες διώξεις σε μέλη των Επιτροπών Διόδια Στοπ), είναι διότι πλέον δεν έχει κανένα κοινωνικό στήριγμα, πλην των διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων και των μεγαλοδημοσιογράφων. Ας φροντίσουμε να την ανατρέψουμε όσο το δυνατόν συντομότερα!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
-Αύριο Σάββατο 12 Φλεβάρη, ώρα 12:00, θα είμαστε στη λαική αγορά στη Βυζαντινών Αυτοκρατόρων, έξω από τον Βασιλόπουλο (κοντά σε Πευκάκια)


-Τη Δευτέρα 14 Φλεβάρη,  το πρωί ώρα 07:00, θα είμαστε στο σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού


-Τη Δευτέρα 14 Φλεβάρη, το απόγευμα ώρα 19:30, καλούμε ανοιχτή συνέλευση στο στέκι μας, Νισύρου 77 και Πάτμου για τη δημιουργία επιτροπής κατοίκων ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων.


ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ - ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ!