Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Αντιφασιστική Διαδήλωση, Παρασκευή 25.5, 7μμ ΗΣΑΠ ν. Ηρακλείου

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι εμφανίσεις ομάδων φασιστών στην ευρύτερη περιοχή παίρνοντας σε κάποιες περιπτώσεις και χαρακτηριστικά των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α. Όπως οι πρόγονοι των σύγχρονων φασιστών έκαναν στην κατοχή τη "δουλειά" τους με κουκούλες, έτσι και τούτοι, μέσα στη νύχτα επιτίθενται σε στέκια, κοινωνικούς και εργατικούς χώρους, πολιτικές συλλογικότητες και αγωνιστές. Δεν θα τους περάσει, οι προσπάθειες των φασιστών θα πέσουν στο κενό για ακόμα μία φορά!

Η Εκτός Σχεδίου - Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Νέας Ιωνίας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε την Πρωτομαγιά νέος αγωνιστής, από φασιστικά στοιχεία στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής.

Και τότε και τώρα πραγματικός τους στόχος είναι η εξαφάνιση κάθε φωνής που αγωνίζεται και διεκδικεί. Το ρήγμα ανάμεσα στον κόσμο της εργασίας και το σύστημα που γεννά το φασισμό παραμένει ανοιχτό! Οι δολοφονικές τους επιθέσεις στοχεύουν στους αδύναμους, τους φτωχούς, τους μετανάστες αλλά και σε όποιον αγωνίζεται ενάντια στο κεφάλαιο και στην πολιτική κυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ.

Για αυτό ο αγώνας ενάντια στην απειλή του φασισμού πρέπει να είναι διαρκής και καθημερινός στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές μας.

Ως Εκτός Σχεδίου θα είμαστε μαζί με κάθε συναγωνιστή και κάθε συλλογικότητα που θα αγωνίζεται μέχρι να τσακιστεί κάθε είδους φασισμός και κάθε πολιτική που γεννά το φασισμό, θα συνεχίσουμε έμπρακτα την προσπάθεια μας για τη συλλογική αγωνιστική οργάνωση των εργαζομένων και του λαού, για ψωμί-δουλειά–ειρήνη.

Καλούμε το λαό της Νέας Ιωνίας, αλλά και τις ευρύτερης περιοχής, σε μαζική συμμετοχή την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 7μμ στη συγκέντρωση στον ΗΣΑΠ Ηρακλείου και την πορεία που θα ακολουθήσει.

Για να ξεριζώσουμε το σκοτάδι του φασισμού και του εθνικισμού από την περιοχή μας!

Στις γειτονιές μας θα εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξανασηκώσουν κεφάλι οι φασίστες, γιατί έχουμε την ιστορική μνήμη ότι αποτελούν εχθρό μας!

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία