Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Πετυχημένη η Συναυλία για τους Χαλυβουργούς που συνδιοργάνωσαν οι επιτροπές κατοίκων της περιοχής μας

Δημοσιεύουμε παρακάτω το δελτίο τύπυο της Επιτροπής Κατοίκων Πευκακίων-Περισσού για τη συναυλία της Παρασκευής 30 ΜάρτηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία που συνδιοργάνωσαν η Επιτροπή Αγώνα Καλογρέζας και η Επιτροπή Κατοίκων Πευκακίων-Περισσού, την Παρασκευή 30 Μάρτη στο συνεδριακό κέντρο Νέας Ιωνίας. Πολύς κόσμος, κάτοικοι της περιοχής μας από κάθε γειτονιά της Νέας Ιωνίας αλλά και συναγωνιστές από άλλες περιοχές στήριξαν την προσπάθειά μας αυτή.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά από το συγκρότημα «Υπεραστικοί» που μας ταξίδεψαν με τις μουσικές τους, μας ανέβασαν με τα τραγούδια τους, μας μετάδωσαν τη καλή τους διάθεση, μα πάνω από όλα τους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή τους όταν τους προτείναμε λίγες εβδομάδες πριν να έρθουν να τραγουδήσουν για τους Χαλυβουργούς. Περάσαμε μια βραδιά που θα θυμόμαστε όλοι μας για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.
Η συναυλία μας είναι αφιερωμένη στον ηρωικό απεργιακό αγώνα των Χαλυβουργών. Το συμβολικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί στους Χαλυβουργούς από τις δύο επιτροπές την Κυριακή 8 Απρίλη. Το ραντεβού της Επιτροπής κατοίκων Πευκακίων-Περισσού για όποιον θέλει να έρθει μαζί μας στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας, είναι ώρα 11:00 έξω από το γνωστό μας σχολείο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα βίντεο από τη βραδιά της συναυλίας.