Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Δραστηριότητες Επιτροπής Κατοίκων Πευκακίων_Περισσού ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ

Από την Επιτροπή Κατοίκων Πευκακίων-Περισσού ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση την οπoία και δημοσιεύουμε:




Καλημέρα και καλή χρονιά!
Ενημερώνουμε για τις διάφορες πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει ως επιτροπή το τελευταίο διάστημα:

Την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μαζευτήκαμε στο 6ο Λύκειο με ρακές, κρασιά και φαί που ο καθένας έφερε από το σπίτι του, μαζί με την καλή του διάθεση. Γνωριστήκαμε καλύτερα και περάσαμε πολύ καλά.

Επίσης, το Σάββατο 31 Δεκέμβρη 2011, ως Επιτροπή επισκεφθήκαμε τους απεργούς χαλυβουργούς, συζητήσαμε μαζί τους, δηλώσαμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα τους και προσφέραμε ως ελάχιστη μορφή αλληλεγγύης το ποσό των 610 ευρώ.

Την Παρασκευή 6 Γενάρη, έχουμε και πάλι ραντεβού έξω από το γνωστό μας σχολείο (6ο λύκειο, Σαλαμίνος), θα μαζέψουμε τρόφιμα και θα επισκεφθούμε τους απεργούς στο Alter στο Περιστέρι.

Τέλος, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προγραμματίζονται συναντήσεις ανά γειτονιά (Σαφράμπολη, Αγία Αναστασία, Άγιος Ευστάθιος) σε καφενεία των περιοχών, και η επόμενη μεγάλη μας συνάντηση θα είναι και πάλι στο 6ο Λύκειο-3ο Γυμνάσιο στη Σαλαμίνος, την Κυριακή 15 Γενάρη ώρα 11:30 το πρωί.

Επιτροπή Κατοίκων Πευκακίων-Περισσού ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ
www.epitropipefkakiaperissos.blogspot.com, epitropipefkakiaperissos@gmail.com