Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ!

Τις τελευταίες ημέρες, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα συνεταιράκια της (ΝΔ, ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη) βρίσκεται σε παραλήρημα. Προσπαθώντας να καταστείλουν την οργή και τις αγωνιστικές διαθέσεις του εργαζόμενου λαού και νεολαίας, εξαπολύει απειλές απόλυσης, επιστράτευσης και συλλήψεων στους εργαζόμενους των ΟΤΑ, βγάζει ιδιωτικές εταιρείες με συνοδεία της αστυνομίας να μαζέψουν σκουπίδια, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στην ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων, στέλνει εισαγγελείς και αναθέτει στα ΜΑΤ να ανοίξουν τους ΧΥΤΑ. Οι απειλές, ο αυταρχισμός, η ωμή βία και η καταστολή είναι το απαραίτητο όπλο για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα σχέδια κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Για την εφαρμογή των εγκληματικών τους σχεδίων τολμούν και επικαλούνται την «υγεία των πολιτών». Αυτοί που με την πολιτική τους  καταστρέφουν  τη δημόσια υγεία, προκαλούν λιποθυμίες μικρών παιδιών από υποσιτισμό, οδηγούν το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση αφού αδυνατούν να αγοράσουν και τα πιο απαραίτητα φάρμακα, αυτοί που ξεπουλούν κάθε σπιθαμή δημόσιας γης βγαίνουν και λένε ότι νοιάζονται για την υγεία των πολιτών!


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!
Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, όπως και κάθε άλλο αγωνιζόμενο κομμάτι, αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για την αξιοπρέπεια, τη ζωή και το μέλλον όλων μας, γι’ αυτό και πρέπει να μας βρουν στο πλευρό τους. Για να μετατραπεί κάθε κλαδικός αγώνας σε ένα τεράστιο ποτάμι αντίστασης και ανατροπής!!!

Όλοι μαζί πρέπει να διώξουμε το επικίνδυνο για τη ζωή μας μαύρο μέτωπο κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.


ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Καλούμε όλους να μπλοκάρουμε μαζί κάθε προσπάθεια να σπάσει ο αγώνας των εργαζόμενων στους ΟΤΑ με ιδιωτικούς απεργοσπαστικούς μηχανισμούς.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας  να πάρει απόφαση ανυπακοής στις διαταγές της κυβέρνησης για παράδοση της καθαριότητας στους ιδιώτες.

Αυτό τον αγώνα πρέπει να τον δώσουμε σε κάθε εργασιακό χώρο, σχολείο, σχολή και γειτονιά. Συμπαραστεκόμενοι έμπρακτα σε κάθε αγωνιζόμενο κλάδο, εμποδίζοντας κάθε προσπάθεια καταστολής και εφαρμογής των δολοφονικών τους σχεδίων!!



Να πάρουμε πίσω τον κλεμμένο μας πλούτο!
Άρνηση πληρωμής-διαγραφή του χρέους
Έξω τώρα  από την Ε.Ε. και το ευρώ
Κάτω η χούντα κυβέρνησης  - Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.
Δε χρωστάμε - δεν πουλάμε -  δεν πληρώνουμε-τους ανατρέπουμε!


Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία
www.ektossxediou.blogspot.com, ektossxediou@gmail.com