Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Σχετικά με τη φασιστική επίθεση συναγωνιστή στο Ηράκλειο


Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!



Την Παρασκευή 17/02/2022 εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στις 9.00 πμ, η επίθεση, από ομάδα φασιστών, σε φοιτητή στην πλατεία του Ηρακλείου. 

Η φασιστική επίθεση έγινε στις 13 Νοεμβρίου του 2019, λίγες ημέρες πριν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η ομάδα των τριών φασιστών είχαν στοχοποιήσει τον φοιτητή για τις πολιτικές του απόψεις και αφού τον εντόπισαν, σε καφετέρια της περιοχής, τον απομόνωσαν και τον κυνήγησαν στην κεντρική πλατεία, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το σώμα. Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι αναφορές τόσο για το Ν. Ηράκλειο όσο και αλλού, για ομάδες φασιστών που ξετρυπώνουν και επιδιώκουν να βαδίσουν στα χνάρια των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α. 

Δεν θα τους περάσει, οι προσπάθειες των φασιστών θα πέσουν στο κενό για ακόμα μία φορά! 
Καλούμε τον κόσμο της γειτονιάς, τους εργαζόμενους και τη νεολαία αλλά και το ευρύτερο αντιφασιστικό κίνημα να αντιπαρατεθούν στα θρασύδειλα φασιστικά κατακάθια και να αποδείξουν πως ο λαός δεν τρομοκρατείται από φασιστικές πρακτικές στοχοποίησης και επίθεσης. 

Δεν τρομοκρατούμαστε!  Δεν θα χαρίσουμε τις γειτονιές μας σε ακροδεξιά στοιχεία που προσπαθούν να επιβληθούν μέσω βίαιων πρακτικών τρομοκράτησης. 

Καμία ανοχή! Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, για έναν κόσμο ειρήνης, δικαιοσύνης και ισότητας.