Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία

Η Εκτός Σχεδίου-Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία, καταγγέλλει την βάρβαρη επίθεση από 10μελή ομάδα που δέχτηκε ο Στέλιος Μιχαηλίδης εκπρόσωπος της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και o Πακιστανός μετανάστης Mouhtar Ahsan μέλος της Ένωσης Μεταναστών Εργατών, την ώρα που είχε κανονιστεί συνάντηση με ιδιοκτήτη βιοτεχνίας, όπου εργαζόταν ο μετανάστης, προκειμένου να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του. Αντί γι’ αυτό, δεκαμελής συμμορία ανθρωποειδών τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν. Η επίθεση αυτή δεν είναι τυχαία. Δύο χρόνια μετά την δολοφονική επίθεση ενάντια στην εργάτρια Κωνσταντίνα Κούνεβα από …αγνώστους, υπάρχει κλιμάκωση των επιθέσεων από συμμορίες, ιδιαίτερα σε μετανάστες που διεκδικούν τα αυτονόητα, δηλαδή… να πληρώνονται όταν δουλεύουν.
Η περίοδος μάλιστα που γίνεται αυτή η επίθεση, περίοδος γενικευμένου κοινωνικού πολέμου που έχει εξαπολύσει το κεφάλαιο και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στους εργαζόμενους, έλληνες και μετανάστες, φανερώνει πως η πολιτική τους αυτή δεν μπορεί να περάσει με άλλο τρόπο εκτός από την άγρια καταστολή που μπορεί να πάρει και επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Γελιούνται όμως όσοι θεωρούν πως τέτοιες θρασύδειλες επιθέσεις θα μπορέσουν να κάμψουν τις αντιστάσεις όσων αγωνίζονται και να τρομοκρατήσουν την κοινωνία για να πάψει να διεκδικεί.
Απέναντι στην βαρβαρότητα και την συμπεριφορά συμμορίας, εμείς πάντα θα αντιτάσσουμε την ανοιχτή μαζική συλλογική πολιτική δράση. Οι τραμπούκοι δεν μας τρομοκρατούν. Θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.


Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία