Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Εκτός Σχεδίου καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τακτική τρομοκράτησης ενάντια στους 17 συμπολίτες μας που επέλεξαν να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμά τους και να προσφύγουν στο ΣΤΕ για να υπερασπιστούν το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και τον δασικό του χαρακτήρα.

Η δημοσιοποίηση των ονομάτων και των διευθύνσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ήταν μία τυχαία αλλά μία συνειδητή ενέργεια του λαθρέμπορου Μελισσανίδη στην προσπάθειά του να επιβάλλει τον νόμο της σιωπής σε όποιον διαφωνεί με τα δικά του, επιχειρηματικά συμφέροντα.

Τα όσα ακολούθησαν με την επίθεση στο σπίτι ενός από τους υπογράφοντες είναι λογικό επακόλουθο αυτής της ενέργειας.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε αντίθεση τόσο με την προσφυγική καταγωγή της ομάδας όσο και με την ιστορία της. Καλούμε τον λαό της περιοχής να σταθεί εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης και να υπερασπιστεί την ελευθερία και τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων, όπως άλλωστε αρμόζει και στην ιστορία του συλλόγου.

Ας κατανοήσουμε όλοι μας ότι τα επιχειρηματικά συμφέροντα κάθε επιχειρηματία δεν ταυτίζονται ούτε με την αγάπη μας για την κάθε ομάδα, ούτε περισσότερο με τα συμφέροντά μας ως εργαζόμενοι ή άνεργοι.

Από την μεριά μας δηλώνουμε ότι οτιδήποτε συμβεί στους 17 συμπολίτες μας που προσέφυγαν στο ΣΤΕ αποκλειστικά υπεύθυνη θεωρούμαι την ΠΑΕ ΑΕΚ.


ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία