Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! - ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!

Τα τελευταία χρόνια η ζωή μας χειροτερεύει διαρκώς. Οι απολύσεις, η ανεργία, οι μειώσεις των μισθών μας, μαζί με την καταστολή και το φόβο, αποτελούν τις καθημερινές πρακτικές της κυβέρνησης του τραπαεζοαλήτη Παπαδήμ(ι)ου που κυβερνά με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, τη συναίνεση του ΛΑΟΣ και με την επιβολή της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.

Πληρώνουμε με λιτότητα, φόρους και χαράτσια ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε εμείς οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι. Το χρέος το δημιούργησαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ–ΝΔ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα εξοπλιστικά προγράμματα, τα δάνεια στους βιομήχανους, τα έργα των μεγαλοεργολάβων. Πληρώνουμε για να σωθούν οι τράπεζες, οι βιομήχανοι και το μεγάλο κεφάλαιο. Τα μέτρα που σταματημό δεν έχουν μετά και από την  υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, του νέου μνημονίου, σηματοδοτούν την ξεδιάντροπη παράδοση των εργαζόμενων, των νέων, των συνταξιούχων ως σκλάβους και τη μετατροπή τους σε σύγχρονους δουλοπάροικους που θα δουλεύουν όποτε χρειάζεται, για όσο χρειάζεται και θα αμείβονται όποτε και  όσο χρειάζεται, προκειμένου να εξασφαλιστεί η περίφημη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας για την εξασφάλιση των κερδών και της κυριαρχίας του κεφαλαίου, έστω και πάνω από τα πτώματά μας. Οι σύγχρονοι ρουφιάνοι της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ΝΔ, σε πλήρη συμφωνία και συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ, παίζουν θέατρο μπροστά στις κάμερες προσπαθώντας να πείσουν όσους έχουν ακόμα απομείνει να τους πιστεύουν, πως τάχα μάχονται προκειμένου να πονέσουμε λιγότερο -γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πονέσουμε- ενώ πίσω από αυτές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΩΣ ΕΔΩ! Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!

Το μαύρο μέτωπο, όλες οι αστικές πολιτικές δυνάμεις είναι αυτή τη στιγμή ενωμένες απέναντι στον εχθρό λαό. Επιδιώκουν να γίνουν απόλυτος φυσικός νόμος τα συμφέροντα του κεφαλαίου και να επιβληθούν πάνω στα αποκαΐδια που θα αφήσει στην κοινωνία αυτή η επίθεση, αν περάσει. Ο λαός δεν υπέγραψε την δανειακή σύμβαση, δεν την αναγνωρίζουμε, την ανατρέπουμε. Δεν περιμένουμε να φύγουν, παλεύουμε για να τους διώξουμε. Οι εργαζόμενοι είμαστε οι παραγωγοί του κοινωνικού πλούτου και δεν χρωστάμε τίποτε και σε κανένα. Αντίθετα, μας ανήκουν όλα όσα έχουν δημιουργηθεί από την εργασία μας. Πρέπει να διώξουμε τώρα, με κάθε μέσο, τη συγκυβέρνηση που έφτασε την κοινωνία στο χείλος του γκρεμού, ψηφίζοντας το ένα μνημόνιο μετά το άλλο. Να φύγουν τώρα όλοι αυτοί που έχουν χρεοκοπήσει τις ζωές μας.

Οργανώνουμε τον αγώνα και την πάλη μας σε συντονισμό και κοινή δράση με κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι, κάθε συλλογικότητα, κάθε σωματείο, κάθε κίνηση που θέλει να παλέψει για την ανατροπή της επίθεσης. Δεν περιμένουμε τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ που αφού καθησύχαζαν τον κόσμο τώρα τάχα αγανακτούν ότι τους εξαπάτησαν. Διαμηνύουμε σε όλους αυτούς που προσπαθούν μέσω των ΜΜΕ να μας τρομοκρατήσουν, να λοιδορήσουν κάθε προσπάθεια αντίστασης και ανυπακοής και  να μας καταστήσουν συνυπεύθυνους, ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε στους εκβιασμούς τους.

Ας μας λένε ότι οι επιλογές τους είναι μονόδρομος. Εμείς θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει άλλος δρόμος από τη σημερινή βαρβαρότητα. Μια άλλη κοινωνία διαφορετική από αυτήν που θέλει για μας το κεφάλαιο, οι τράπεζες, οι βιομήχανοι. Μια άλλη κοινωνία από τη σημερινή καπιταλιστική που μόνο δεινά έχει επιφέρει στους εργαζόμενους και τη νεολαία αυτού του τόπου: ανεργία, μνημόνια, εκτίναξη του χρέους, διάλυση της εγχώριας οικονομίας . Ένας άλλος δρόμος που βάζει πριν από όλα τις ζωές και το μέλλον μας, που περνάει μέσα από τους αγώνες του λαού μας για την ανατροπή του μαύρου μετώπου  συγκυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ και να διεκδικήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη, χωρίς εκμετάλλευση, για να διεκδικήσουμε  όλο τον πλούτο που παράγουμε και μας ανήκει.

- ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ  ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

- ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ  ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

- ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ  ΕΥΡΩ – ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!

- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ- ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΕΚΟ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Να κάνουμε τις παρελάσεις λαϊκές – εργατικές διαδηλώσεις ενάντια στην κυβέρνηση
24 Μάρτη: Αμαλίας και Σουρή  (μετά το ξεν. «ΑΜΑΛΙΑ» προς Ζάππειο) στις 10 πμ.
25 Μάρτη: Λ. Ηρακλείου και 28ης Οκτωβρίου έξω από το IONIA CENTER στις 10:30 πμ

Εκτός Σχεδίου- Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία

www.ektossxediou.blogspot.comektossxediou@gmail.com