Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

«Πολιτιστικό» εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μάθημα υποκρισίας στο 3ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την παρουσίαση, άκουσον άκουσον, του “Πολιτιστικού Προγράμματος” με τίτλο “Μαθαίνω για τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς το ΔΝΤ και το Νέο Πρόγραμμα Στήριξης και Σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας” στο 3ο Ημερήσιο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, από μαθητές και εκπαιδευτικούς της Β τάξης του Λυκείου.

Η υλοποίηση και παρουσίαση του παραπάνω προγράμματος αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που, εδώ και έξι χρόνια, βίωσε, βιώνει και θα βιώνει για πολλά ακόμη χρόνια τις συνέπειες της εφαρμογής των επιταγών των Ευρωπαϊκών Θεσμών και του ΔΝΤ και των Προγραμμάτων Στήριξης και Σταθερότητας στη χώρα μας.

Όλοι στους δρόμους! Δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε

ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΕΗΛΑΣΙA

Με διαδικασία εξπρές - όπως όλες άλλωστε οι μνημονιακές κυβερνήσεις- η αντιλαϊκή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να ψηφίσει το ασφαλιστικό και φορολογικό έκτρωμα μέσα στο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μάη.

Η άθλια μεθόδευση της κυβέρνησης να ψηφίσει όλα τα μέτρα και τη συμφωνία της με την τρόικα μέσα στο Σαββατοκύριακο, πάνω στις εκδηλώσεις της εργατικής πρωτομαγιάς μάλιστα, δείχνει το βάθος της αντιλαϊκής της πολιτικής: όλα για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όλα στους δανειστές την ΕΕ και το ΔΝΤ!