Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αντιφασιστική συγκέντρωση - διαδήλωση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01.11 στις 5 μμ στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου ύστερα από σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23.10.

Η αντιφασιστική διαδήλωση είναι η απάντηση στην επανεμφάνιση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, με αφορμή την συγκέντρωση μίσους που ετοιμάζουν την ίδια μέρα στη Λ. Ηρακλείου με ομιλητή τον υπόδικο φύρερ Μιχαλολιάκο.

Η δημοτική παράταξη "ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ" κάλεσε σε σύσκεψη φορέων του Ηρακλείου, της Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας την Παρασκευή 23.10. Στη σύσκεψη πήραν μέρος αντιπροσωπείες από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου, την τοπική ΕΛΜΕ, την Εργατική Λέσχη Ν. Ιωνίας, την αντικαπιταλιστική κίνηση πόλης "Εκτός Σχεδίου-Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Νέας Ιωνίας", ΤΗΝ ΚΕΕΡΦΑ, την ΛΑΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και παρατηρητής από την ΟΡΜΑ.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η "γιορτή μίσους" της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, με ομιλητή μάλιστα τον υπόδικο φύρερ Μιχαλολιάκο που ήδη έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Έτσι, κοινή απόφαση ήταν η διοργάνωση της μεγάλης συγκέντρωσης και διαδήλωσης με κοινή αφίσα και κοινές προπαγανδιστικές δράσεις για την προβολή της

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ - Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία