Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

όλοι στην πορεία, Πέμπτη 12/5. Συγκέντρωση ώρα 18:00 στα Προπύλαια

Η καταστολή δεν θα περάσει! Νίκη στον αγώνα των εργαζόμενων!

Χιλιάδες απεργοί εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές συμμετείχαν στην χτεσινή απεργία και πορεία και διαδήλωναν ενάντια στο μνημόνιο διαρκείας και στα ατελείωτα αντιλαϊκά μέτρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει. Η παρουσία της αστυνομίας και των ΜΑΤ υπήρξε προκλητική από την αρχή της πορείας. Για ακόμα μία φορά, οι δολοφονικές ορδές των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, επιτέθηκαν απρόκλητα, απροκάλυπτα και δολοφονικά στους χιλιάδες διαδηλωτές. Συγκεκριμένα και ενώ η πορεία ήταν σε εξέλιξη, οι ένστολοι δολοφόνοι πραγματοποίησαν το χτύπημά τους  εντελώς αναίτια και με βάρβαρο τρόπο. Χιλιάδες διαδηλωτές βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο κέντρο της Αθήνας που μετατράπηκε σε θάλαμο αερίων και μάλιστα σύγχρονης τεχνολογίας, ενώ δεκάδες ήταν οι τραυματίες. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έδειξε το πιο βάρβαρο πρόσωπό της με την βάναυση και ανηλεή επίθεση στους διαδηλωτές, τον τραυματισμό πάνω από 100 ατόμων και τον άγριο ξυλοδαρμό του διαδηλωτή Καυκά Ιωάννη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας έπειτα από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για να του αφαιρεθεί αιμάτωμα στον εγκέφαλο που προκλήθηκε από τα δολοφονικά χτυπήματα των ΜΑΤ.
Είναι φανερό πως η επίθεση έγινε ύστερα από σαφή εντολή της κυβέρνησης. Αυτοί που δολοφονούν από κοινού με την τρόικα και το ΔΝΤ μια ολόκληρη χώρα και τους εργαζόμενούς της με την επίθεση στα εργατικά και νεολαιίστικα δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με αγώνες, δεν διστάζουν πια μπροστά σε τίποτα. Η ισοπέδωση των δικαιωμάτων προχωράει μαζί με την καταστολή και τη βία. Ξέρουν ότι η βάρβαρη πολιτική τους γεννάει και θα γεννάει αντιστάσεις και φροντίζουν με αυτό τον τρόπο να εμπεδωθεί «ο νόμος και η τάξη», προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.
Γέλιουνται! Η επιτυχία της σημερινής απεργίας η μαχητική διαδήλωση δεκάδων χιλιάδων δείχνει πως δεν θα τα καταφέρουν.
Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ, την αστυνομική βία και αυθαιρεσία στο σύνολό της.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως ηθικούς αυτουργούς της πιο βάρβαρης καταστολής των κινημάτων.
Καταδικάζουμε την νεοφιλελεύθερη πολιτική που στοχεύει στην φυσική και ιδεολογική εξόντωση του εργατικού κινήματος και κάθε φωνής αντίστασης και ανατροπής.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια της θα λάβουν την απάντηση που τους αξίζει. Οι αγώνες των εργαζόμενων και των  ανέργων, της νεολαίας θα νικήσουν.
Κάτω η Χούντα κυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ!
Η τρομοκρατία τους δεν μας φοβίζει!
Απάντησή μας οι αγώνες μας!
Θα μας βρουν μπροστά τους!


Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία